EDNL Liftsystemen

Heeft u een vraag over onze liftsystemen?
Contact

EDNL is de specialist in liftalarmsystemen en het verzamelen van liftdata. Onze spreekluistersystemen zorgen ervoor dat iemand die vastzit in uw lift snel hulp krijgt. Met behulp van onze liftdata kunt u real-time de beschikbaarheid van de lift bekijken, zien hoeveel de lift wordt gebruikt en bezoeken aan de lift bekijken. Alle data wordt inzichtelijk gemaakt via het LiftStatus portal.

Assist: Betrouwbaar spreekluistersysteem

Het Assist spreekluistersysteem is een universeel en vrij programmeerbaar spreekluistersysteem dat op vrijwel iedere lift kan worden toegepast. De Assist is modulair opgebouwd en is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Het Assist spreekluistersysteem onderscheidt zich door een hoge geluidskwaliteit en veel mogelijkheden tot integratie met de liftinstallatie.

Lees meer over spreekluistersysteem Assist

Sense: Monitoren en liftdata verzamelen

De EDNL Sense monitoringsmodule is een universele module die met een groot aantal liftbesturingen via een datakoppeling kan communiceren. De EDNL Sense ontvangt hierdoor de meest betrouwbare informatie direct uit de liftbesturing zonder dat het noodzakelijk is externe sensoren te plaatsen. Data uit de Sense kan zichtbaar worden gemaakt in het EDNL LiftStatus portal of via een softwarekoppeling worden verzonden naar andere systemen.

Lees meer over het verzamelen van liftdata met Sense

LiftStatus: Altijd en overal inzicht

EDNL LiftStatus is een web-based portal waarin alle door de verschillende systemen verzamelde informatie wordt gepresenteerd in duidelijke dashboards, ook rapportages en exports zijn mogelijk.

Lees meer over LiftStatus

Service, installatie, monitoring

EDNL installeert Sense en/of Assist in uw lift. Na de installatie kunnen wij de systemen continu op de juiste werking controleren en zorgen dat onze systemen altijd werken. Dit doen we via ons webportal LiftStatus, dat verbonden is met de Assist en Sense systemen

Assist

Betrouwbaar alarmsysteem

Met Assist van EDNL is een betrouwbare spreekluisterverbinding gegarandeerd

 

Sense

Universele monitoring

Met Sense van EDNL volgt u uw lift(en) eenvoudig online en zet u de eerste stap naar efficiënt gebruiksafhankelijk onderhoud.

 

Webportal

Altijd en overal inzicht

Via onze webportal heeft u realtime toegang tot de gebruiksstatistieken van al uw lift(en).