HomeDienstenToegangscontroleCamerasystemen
Toegangscontrole
Camerasystemen

Camerasystemen

Beveiligingscamera’s zijn een goede manier om vandalisme te voorkomen. Richt iemand toch schade aan in of om uw gebouw? Dan zijn er opnames van die helpen bij het opsporen van verdachten. EDNL installeert en onderhoudt camerasystemen. We plaatsen camera’s in liften en gebouwen.

Wij plaatsen standaard hoog resolutie IP camera’s, op basis van de gekozen locatie selecteren we een geschikt type. Dit kan een standaard dome zijn voor binnentoepassing of een specifieke buitencamera.

Onderhoud

Na oplevering kunnen wij de installatie in onderhoud nemen, naast een jaarlijks bezoek controleren wij via een mobiele verbinding continue de werking van het systeem. Indien er een defect ontstaat aan bijvoorbeeld een camera of de apparatuur informeren we u en kunnen we actie ondernemen om de storing te verhelpen.

Beelden bekijken

Wij kunnen de installatie uitbreiden met een verbinding waardoor het mogelijk wordt beelden op afstand te bekijken via een pc of app op een telefoon of tablet. Deze verbinding kunnen we opnemen in het onderhoudscontract.

Beelden verstrekken

Indien gewenst kunnen wij beelden op afstand veiligstellen en verstrekken aan de gewenste persoon.

Privacy wetgeving

Wij kunnen voorzien in ondersteuning bij het voldoen aan de privacy wetgeving.